Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 21
· Legújabb tag: dreamovoser
Szavazás
Küldtél már be parafrázis pályázatot?

Hogyne, már kettőt is!
Hogyne, már kettőt is!
0% [0 Szavazat]

Igen, és tök jó feladatnak tartom!
Igen, és tök jó feladatnak tartom!
0% [0 Szavazat]

Még nem, de már készül.
Még nem, de már készül.
40% [2 Szavazat]

Nem, mert analfabéta vagyok.... :)
Nem, mert analfabéta vagyok.... :)
0% [0 Szavazat]

Az miaz? :)
Az miaz? :)
60% [3 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 23/02/2011 17:31
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

31/03/2011 14:38
öreg kezdő vagyok az egész akármiben,s ha valmiben tévedek,ne ítéljetek szigoruan.Sipos András

06/03/2011 21:37
Köszönjük, hogy itt voltatok! Nagyon szuper volt!! Smile

04/03/2011 09:00
Szuper a weblap! Várom a kisfilm folytatását is. Wink

02/03/2011 14:19
Látunk! =) Legyél itt a találkozón is! Wink

02/03/2011 13:32
itt vagyok énis !

Archívum
A Találkozóról
Kárpát-medencei Református Egyetemi Gyülekezetek Tavaszi Találkozója


Az idei év Tavaszi Találkozója Veszprémben kerül megrendezésre március 4. és 6. között. Az ország több egyetemi városából illetve határon túlról 60-100 fő részvételére számítunk. Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik egyetemi gyülekezetek tagjai, és nagyon sok szeretettel várjuk azokat a testvéreket is, akiknek nincs lehetőségük keresztény közösségekbe járni.

A találkozó címe „3 az 1-ben”, hiszen a három hétvégi nap alatt három különböző témát dolgozunk fel: Isten szeret, szabaddá tesz és békességet ad. E három téma pedig Urunkban való hit által válik valósággá, vagyis a három érzést egy helyen, Isten jelenlétében találhatjuk meg.

A rendezvény célja, hogy az egyetemi gyülekezetek tagjai és a magyar református fiatalság gazdag programokkal eltöltsön együtt egy hétvégét. Az ismerkedésen kívül szeretnénk minden idelátogatót közelebb vinni Krisztushoz. Jó lehetőség arra is, hogy a veszprémi Református Egyetemi Gyülekezet fiataljai még jobban összekovácsolódjanak.

Fő helyszín a Pannon Egyetem konferenciaterme lesz, ahol a közös programokon, áhitatokon kívül folyamatosan lehetőség nyílik könyvek, ajándéktárgyak és ékszerek vásárlására. A teaház szünet nélkül várja elfáradt vagy éppen csak egy kis csendes beszélgetésre, pihenésre vágyó vendégeit. A dicsőítő sarokban pedig mindenki kiélheti zenészképességeit.

A résztvevők a balatonfüredi Siloám-házban , a balatonalmádi református gyülekezeti házban és a veszprémi kollégiumokban szállnak meg, ahol a szervezők fognak segédkezni. A reggeli a szállásokon történik, ebédelni és vacsorázni pedig Veszprém egyik hangulatos éttermében fogunk.

A programok pénteken 18.00-kor kezdődnek, addigra a résztvevőknek meg kell érkezniük Veszprémbe. A köszöntő, Steinbach József püspök úr áhitata és a vacsora után esti sétát lehet tenni a városban, továbbá az ún. csendséta során az Erzsébet sétányon mécsesekkel megvilágított állomásokon lehet végigmenni.

Szombaton 9.00-kor kezdődik Szakács Előd kolozsvári egyetemi lelkész áhitata, ami után Dr. Zsengellér József Ószövetségi előadása következik. A délelőtti csoportbeszélgetéseken a szabadság témáját közösen, egymást megismerve járjuk körül. Délután városnézésre kerül sor kisebb csoportokban, ahol meglátogatjuk Veszprém nevezetességeit és 1-2 kiállítást is megtekinthetünk. A vacsora után Huszár Pál előadást tart, majd az esti áhitatot követően többféle program közül választhatnak a fiatalok. Lesz táncház, 4 érzék színház és teaház is.

A vasárnapi Istentisztelet Balatonfüreden lesz, ahol ebédelni is fogunk. Akiknek nem kell hazasietniük, csatlakozhatnak a délutáni kis kirándulásra a Balaton körül.

A találkozó kísérőprogramjaként Bibliai Parafrázisíró Pályázatot hirdetünk ki, a beérkező műveket megtekinthetjük a konferenciateremben. A nyertes a nyári táborban való részvétellel lesz gazdagabb. Részletek a http://3in1tavaszitalalkozo.netpositive.hu/viewpage.php?page_id=6 címen.

Jelentkezni a területileg illetékes egyetemi lelkészeknél lehet, Dunántúlról pedig Török Ágnes veszprémi egyetemi lelkésznél az egyetemilelkesz@gmail.com címen.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]